Labora: Credits en links, “Hall of Fame”


  • De mensen en organisaties die vrije tijd opofferen om anderen te helpen: Hartelijk dank! Ik noem er een paar en ik ben er zeker van dat ik anderen vergeet (excuses daarvoor). Hun links zijn echt leerzaam. Soms gaat het niet goed, soms verleggen ze de grenzen. Meestal illustreren ze op een uitstekende manier hoe het moet.
  • Commerciële organisaties die de moeite nemen om mails te beantwoorden en zich daardoor kwetsbaar opstellen, zijn ook helden. En onthoud, speciaal voor azijnplassers: Leren van fouten is een geboorterecht!

Mijn “mentoren”

Non profit organisaties

Vloggers

Ingrediënten (leveranciers)

Dat zijn er extreem veel maar de leveranciers die eruit springen vanwege prijs, service enzovoorts, en of omdat het makkelijk is hier een overzicht te maken, noem ik hier.

Lijmen en kitten

Exterieur

Constructie

Isolatie

Elektronica

More…


Leave a Reply

Your email address will not be published.