Wiebe van der Worp

Mijn interesses zijn vrij breed en mijn kennisniveau neigt ernaar diep te gaan. Associëren hiermee (denken) biedt waardevolle inzichten – op het gebied van werk, persoonlijk en sociaal. Het brengt me tot onontdekte gedachten. Daarin kun je verzanden, maar daar verzet ik me tegen, ik probeer altijd het grote plaatje te blijven zien. Alles wat ik op deze blog schrijf heeft een rode draad – er is een reden waarom je op deze site terechtkomt. Ik doe mijn best om precies te zijn, maar ik kan soms ongelijk hebben. Laat het me weten, zoals ik al zei, ik leer graag. Ik hoop dat je vindt wat je zoekt op deze site.

Groet, Wiebe

Ietsje meer…

Voor de mensheid is persoonlijke ontwikkeling de ultieme voorwaarde voor progressie. Dat zou ons collectieve doel moeten zijn. Daarom deel ik ideeën, kennis, technieken en opvattingen.

Idealisme is de drijfveer en ik publiceer objectieve en kwalitatief goede artikelen naar eer en geweten. Je zult daarom geen advertenties op deze site tegenkomen. Uiteraard kost het wel geld en veel tijd om kwaliteit te publiceren. Ik sta daarom altijd open voor consultancy en werkzaamheden via NedCAD waar ik één van de vennoten ben.

Dit is de blog van Liesbeth en Wiebe . Liesbeth publiceert over haar edelsmeedwerk. Wiebe, tja, die publiceert over echt van alles. Gebruik de categorieën om gericht te bladeren of gebruik de zoekmogelijkheden.

De oude blog is ter ziele. Interessante dingen verschijnen hier opnieuw. Je kunt natuurlijk altijd in het verleden duiken met de Wayback Machine.

2 thoughts on “Wiebe van der Worp”

 1. Hallo Liesbeth en Wiebe,

  Net jullie site gevonden doordat ik op zok was naar het product dat op zo’n brillenpoetsflesje staat. En… wat een heerlijke ontdekking. Mijn overleden partner was een scheikundige, dus dergelijke vragen blijven dan maar liggen en weeral zo’n duur flesje kopen met speciale verplaatsing? Ach, laat maar zitten. Maar nu jullie info er is, ben ik dolgelukkig. Heerlijk en duidelijk, en voor de prijs van één flesje voorzie ik mijn huishoudentje van lang netheidsplezier bij het kuisen.

  Alsvast bedankt voor de heerlijk duidelijk uitleg. Ook omdat jullie dit allemaal willen delen met allen die net dat ene willen weten. Delen is ook een vorm van verbindend en solidait omgaan met de vergaarde wijsheid en kennis. Dank je wel daarvoor,

  Lieve Cuppens.

  Reply
  • De wereld is ondanks alle ellende ook een plaats van vooruitgang en ontwikkeling. Dat onze miniscule bijdrage wat betekent is fijn om te vernemen. Dank voor de positieve reactie!

   Reply

Leave a comment