Wiebe van der Worp (Dutch)


There is an English page at Wiebe van der Worp, below is Dutch


Meningen van anderen vormen je eigen genuanceerde mening. Ik absorbeer jouw mening en deel de mijne graag. Ik publiceer het hier op deze site omdat het persoonlijk is.

Voordat je verder leest op deze bladzijde: mijn beweegredenen kosten slechts een minuutje om te lezen en ik denk dat het goed is om daarvan notie te nemen en om er eens over na te denken. Zie Mijn boodschap aan de wereld.

Wat informatie...

In het kort:

  • Als ondernemer ben ik - samen met mijn levensgezel Liesbeth - op verschillende vlakken actief:

  • Daarnaast ben ik de oprichter en voorzitter van Stichting Vrijschrift.org. Vrijschrift werkt aan bewustwording van de economische en maatschappelijke betekenis van vrije kennis en cultuur voor de samenleving. Denk aan vrije (open source) software, leerboeken, enz.. Op http://wiki.vrijschrift.org/Doelstellingen staat het beschreven.

  • Zowel Liesbeth als ik hebben altijd interesse in projecten die enige uitdaging in zich hebben. We hebben allebei onze talenten maar samen vormen wij een "dream team" (en uiteraard doen we meer dan dromen, we zijn behoorlijk resultaatgericht).

picture_Wiebe_van_der_Worp

Wat links...

Contactinformatie

  • Je kunt mij mailen via <wiebe@viaisn.org> als je denkt dat dat zinvol is. Ik krijg veel (!) mail dus verwacht niet per omgaande een antwoord. Houd het kort en zakelijk.

  • Wij wonen op de Trekwei 7, 8711GR, Workum.
  • Op IRC ben ik meestal wel te vinden via server oftc.net en kanaal vrijschrift.

De inhoud van deze site is zonder enige vorm van garantie beschikbaar onder zowel de GNU Free Documentation License als de Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen-licentie