Liesbeth van der Worp

livic_logo.png

Wie ben ik en...

Liesbeth van der Worp - Stemkens, geboren in Roermond en via Amsterdam en Eindhoven neergestreken in het Friese. We leven aan de rand van Workum, één van de Elfsteden. Ons huis is een hele oude stolp-boerderij uit 1853, gelegen aan de Dolte. Een geweldige plek maar oh, wat moet er nog veel gebeuren. Veel ruimte om huis voor mens en dier. Heerlijk buiten en toch de reuring van de stad.

In 2016 ben ik begonnen met 10 lessen zilversmeden bij Sanne in Leeuwarden. Wat een geweldige hobby. Verslavend en een welkome pas op de plaats, naast al het klussen en werken.

Wat ik leuk vind

Mijn andere hobby is onze hond, Topic. HotTopic voluit. Lange wandelingen maken met mijn beste vriendin. Genieten, zowel in de zomer als de winter.

Een Duitse Dog geboren in 2015. We zijn haar helemaal gaan halen in Finland bij Anitta Kilpelainen uit Pori. Zie ook Anitta haar Facebook-pagina. Wat een reis, samen met haar broer HotSecret. Hij woont nu in Zwitserland. Je kunt Topic ook volgen op instagram... iamhottopic.

topic.jpg

Wandelen is zeker heerlijk maar uitrusten op bed toch ook wel zo lekker...

De inhoud van deze site is zonder enige vorm van garantie beschikbaar onder zowel de GNU Free Documentation License als de Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen-licentie